B & W International Society of Start-up business in Horeca (Hotel - Restaurant - Catering).


MY MISSION

Manage food and beverage operations to ensure quality service and standards while delivering a guest experience that is unique. Ensure compliance with all federal, state and local regulations concerning health, safety, or other requirements.

DUTIES AND RESPONSIBILITIES
FINANCIAL RETURNS:
•Participate in the preparation of the annual departmental operating budget and financial plans. Monitor budget and control expenses with a focus on food, beverage, and labor costs.
•In partnership with the catering office, identify additional sales opportunities to enhance revenue. Drive promotions that deliver great dining experiences for guests at a good value.
•Ensure all credit and financial transactions are handled in a secure manner.

PEOPLE:
•Manage day-to-day staffing requirements, plan and assign work, and establish performance and development goals for team members. Provide mentoring, coaching and regular feedback to help manage conflict and improve team member performance.
•Educate and train all team members in compliance with federal, state and local laws and safety regulations. Ensure staff is properly trained on quality and service standards, has the necessary tools and equipment, and is empowered to carry out job duties.

GUEST EXPERIENCE:
•Ensure all food and beverage equipment are in proper operational condition and are cleaned on a regular basis.
•Ensure that all food and beverage facilities including banquet/convention space are cleaned, vacuumed, and properly stocked according to anticipated business volume. Notify Engineering immediately of any maintenance and repair needs.
•Establish and achieve quality and guest satisfaction goals. Respond in a courteous and prompt manner to all guest questions, complaints and/or requests to ensure a high level of guest satisfaction.

RESPONSIBLE BUSINESS:
•Manage local food and beverage marketing programs for the hotel; participate in and maintain system-wide food and beverage marketing programs and promotions. Monitor local competitors and industry trends. Review and approve menu design and concepts with Executive Chef.
•Conduct proper food and beverage inventory procedures. Determine minimum and maximum stocks for all food, beverage, material, and equipment.
•Ensure the security and proper storage of food and beverage products, inventory and equipment, and replenish supplies in a timely and efficient manner while minimizing waste.
Perform other duties as assigned. Will also serve as manager-on-duty.


LA MIA MISSIONE

Gestire le operazioni di alimenti e bevande per garantire la qualità del servizio e gli standard offrendo al contempo un'esperienza ospite che è unica. Garantire la conformità con tutte le normative federali, statali e locali in materia di salute, la sicurezza o altri requisiti.

DOVERI E RESPONSABILITA
Ritorni finanziari:
• partecipare alla preparazione del bilancio annuale di funzionamento dipartimentale e piani finanziari. Monitorare le spese di bilancio e di controllo con particolare attenzione ai prodotti alimentari, delle bevande e del costo del lavoro.
• In collaborazione con l'ufficio catering, individuare ulteriori opportunità di vendita per migliorare il fatturato. Promozioni. Drive in grado di offrire esperienze dei ristoranti per gli ospiti ad un buon prezzo .
• Assicurarsi che tutte le operazioni finanziari sono gestiti in modo sicuro

PERSONE:
• Gestire giorno per giorno le esigenze di personale, pianificare e assegnare loro un lavoro, e stabilire le prestazioni e lo sviluppo obiettivi per i membri del team. Fornire un feedback mentoring, coaching e per aiutare a gestire i conflitti e migliorare le prestazioni membro del team.
• Educare e formare tutti i membri del team in conformità con le leggi federali, statali e locali e norme di sicurezza. Assicurarsi che il personale è adeguatamente formato sulle norme di qualità e di servizio, dispone degli strumenti e delle attrezzature necessarie, ed è autorizzato a svolgere mansioni. esperienza del soggiorno:
• Assicurarsi che tutte le apparecchiature di alimenti e bevande sono in buone condizioni operative e vengono pulite regolarmente.
• Assicurarsi che tutte le strutture alimentari e bevande incluse banchetto / spazio di convenzione vengono puliti, aspirapolvere, e ben fornito in base al volume d'affari previsto. Comunica Ingegneria immediatamente qualsiasi necessità di manutenzione e riparazione.
• Stabilire e raggiungere gli obiettivi di qualità e soddisfazione del cliente.Rispondere in maniera cortese e tempestivo a tutte le domande degli ospiti, reclami e / o richieste per garantire un elevato livello di soddisfazione del cliente.

RESPONSABILE BUSINESS:
• Gestire il cibo locale e programmi di marketing delle bevande per l'hotel, partecipare e gestire a livello di sistema alimentare e bevande programmi di marketing e promozioni. Monitorare concorrenti locali e tendenze del settore. Esaminare e approvare il design dei menu e concetti con il Chef Executive.
• alimentare corretto svolgimento delle procedure di inventario e di bevande. Determinare le scorte minime e massime per tutti i prodotti alimentari, bevande, materiali e attrezzature.
• Garantire la sicurezza e la corretta conservazione di prodotti alimentari e bevande, inventario e attrezzature, e di rifornire in modo tempestivo ed efficiente, riducendo al minimo i rifiuti. svolgere le altre mansioni assegnato.Servirà anche come manager-on-duty.


Comments

  1. The B & W Consulting is the solution in the world of HO.RE.CA., to give shape to your ideas or improve business. Professionals in various sectors (Manager, Chefs, Waiters, Sommeliers), which will operate under contract to your companies in the world. We specialize in the most desperate solutions, the improvement of corporate management, the optimization of production costs, staff training, market research for new lines, with studies of the highly professional. All at competitive costs, as related to fixed-term contracts. Among our clients: Hotel DE.NU. A.c. Caracas - City Bolivar (Venezuela), Confectionery and Bakery In.Zu.Pa. A.c. Maracaibo (Venezuela), Italchef S.p.A. Naples (Italy), Clarion Willemenstadt Curacao (Curacao), Mistral Srl Naples (Italy).

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